Skidbouw

Lasmotec heeft jarenlang ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van skidbouw voor zowel grote als kleine skids. Bij skidbouw worden procesinstallaties (tanks, pompen, leidingen) op een RVS of stalen frame gemonteerd. Lasmotec produceert skids voor de nationale en internationale voedingsindustrie.

Voordeel van skidbouw

Skidbouw is een kostenbesparende en efficiënte manier om buiten de productieruimte een procesinstallatie te bouwen, programmeren en te testen om het vervolgens snel in het productieproces te integreren.

Prefab skidbouw door Lasmotec

Skidbouw van Lasmotec vindt plaats in onze grote productiehallen in Surhuisterveen. Daar hebben we alles wat we nodig hebben bij de hand waardoor we sneller en efficiënter kunnen werken. Mochten er tijdens de bouw nog aanpassingen nodig zijn, dan kunnen die ook sneller doorgevoerd worden. Bovendien ondervindt u tijdens de bouwfase geen hinder van onze werkzaamheden op uw locatie. Ook het programmeren en testen vindt plaats bij ons in de werkplaats. Pas wanneer de installatie volledig aan alle eisen voldoet zal de skid binnen uw productieproces worden geïntegreerd en kan meteen in gebruik worden genomen.

CIP (cleaning in place) voor procesinstallatie reiniging

Een bijzondere vorm van skidbouw is de zogenaamde CIP installatie, cleaning in place, voor het reinigen van procesinstallaties. CIP is een reinigingsmethode die wordt toegepast voor het reinigen van leidingen en andere onderdelen van gesloten installaties. Complete proceslijnen kunnen hierbij worden gereinigd zonder de procesinstallaties te ontmantelen. Reiniging is een belangrijk onderdeel van het kwaliteitsproces en verlengt de levensduur van uw procesinstallatie.

CIP installaties van Lasmotec

Lasmotec bouwt CIP installaties voor de nationale en internationale voedingsindustrie en specifiek voor kaasfabrieken. CIP installaties worden bij ons in de werkplaats volledig geproduceerd, gemonteerd en getest. Ook de aansluiting op uw procesinstallatie op locatie wordt door ons op deskundige wijze verzorgd. Hierbij kunt u rekenen op onze expertise waardoor het productieproces minimale hinder zal ondervinden van de integratie.

Skidbouw voor pasteur-installaties

Lasmotec produceert, programmeert en monteert prefab skids voor pasteur-installaties. Evenals andere skid-installaties vindt de gehele productie, programmering en montage plaats in de productiehallen in Surhuisterveen. Tevens testen wij het gehele besturingssysteem van de pasteur. Vervolgens sluiten wij de skid voor pasteur bij u op locatie aan op het productieproces.

Waarom kiezen voor skidbouw van Lasmotec

Dankzij onze expertise op het gebied van skidbouw kunnen wij u vergaand adviseren tijdens de gehele fase van ontwerp tot ingebruikname. Wij denken met u mee en u kunt er op rekenen dat wij altijd kijken naar alternatieven. Kan het nog beter, makkelijker en goedkoper? Uiteraard vindt alles plaats in goed overleg met u. Bij het maken van een offerte houden we rekening met alles wat er komt kijken bij het maken van het frame tot het plaatsen van apparatuur. Zo komt u niet voor onverwachte tegenvallers te staan.

Menu