Lastechnieken voor diverse materialen

Lasmotec is gespecialiseerd in diverse lastechnieken voor de materialen roestvaststaal, koolstofstaal en aluminium. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers beschikken over specialistische kennis en een hoge lasvaardigheid. Wij maken gebruik van de lastechnieken:

  • Argon lassen
  • Mig/Mag en Tig lassen

Foto-laswerk

Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd voor specialistisch fotolaswerk. Met name bij stoomleidingen, gasleidingen en koelinstallaties worden hoge eisen aan het laswerk gesteld. In koelinstallaties wordt gebruik gemaakt van ammoniak als koelmiddel. Om aan de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit te kunnen voldoen, checken wij de kwaliteit van het laswerk door middel van interne controle , endoscopisch onderzoek en röntgenfoto’s.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Lasmotec voorop. Daarom garanderen wij u een hoge kwaliteit van het geleverde werk. Dit waarborgen wij door het inzetten van uitsluitend hooggekwalificeerde lassers die gecertificeerd zijn voor de werkzaamheden. De certificatie van onze gecertificeerde lassers geldt voor alle diameters in staal en RVS tot een wanddikte van 22 millimeter, volgens NEN-EN-ISO 9606-1:2017

Garantie op fotolaswerk

Op het fotolaswerk van Lasmotec kunt u vertrouwen. Daarom verlenen wij, onder normale omstandigheden, garantie op alle foto-lassen. Wij voldoen zowel kleur- als röntgentechnisch aan de eisen die u onder normale omstandigheden van ons mag verwachten.

Menu