Een veelzijdig las-en montagebedrijf

Lasmotec is op 1 mei 1991 opgericht en is gevestigd aan de Lauwersweg 16 in Surhuisterveen. Onze corebusiness is pijpleidingmontage voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Van melkfabriek tot aan chemische industrie: overal wordt gebruik gemaakt van leidingwerk. Dit houdt in dat wij voor zeer uiteenlopende bedrijven werkzaam zijn.

Gespecialiseerd in lastechnieken en metaalbewerkingen

Lasmotec is gespecialiseerd in diverse lastechnieken en metaalbewerkingen. De gebruikte lastechnieken zijn o.a. orbitaal, argon, elektrisch, autogeen, Mig/Mag en Tig en zijn voornamelijk gericht op hoogwaardige metalen zoals Aluminium en RVS. Naast laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor al het andere metaalwerk zoals zagen, slijpen, polijsten, plaatwerk, assemblage etc.

Certificering

VCA
Lasmotec is een VCA**-gecertificeerd bedrijf. Waar van toepassing zijn onze medewerkers in het bezit van een geldig VCA-certificaat.

Gekwalificeerd laswerk
Lasmotec is gecertificeerd volgens de normen van ASME IV voor gekwalificeerd laswerk. Daarnaast zijn onze lassers gecertificeerd volgens de normen van NEN-EN-ISO 9606-1:2013 voor gekwalificeerd laswerk. Naast certificatie stellen wij hoge eisen aan vakmanschap en scholing. Daarmee waarborgen wij het leveren van kwaliteit op hoog niveau.

Onze medewerkers staan voor kwaliteit

Lasmotec heeft kwaliteit hoog in haar vaandel staan. Dit herkent u aan onze certificering en aan de vakmanschap van onze medewerkers. Wij zijn er van overtuigd dat kwaliteit en vakmanschap worden versterkt door betrokkenheid. Daarom werken wij uitsluitend met gemotiveerde medewerkers die uiteindelijk één doel voor ogen hebben: uw project succesvol opleveren.

Wij zijn trots op onze medewerkers die onder allerlei omstandigheden gedreven zijn in hun werk. Of ze nu hier in Nederland aan uw project werken of iets verder van huis in bijvoorbeeld Oeganda, Mozambique, Macedonië, Letland of Egypte. Dagelijks staan onze 60 werknemers voor u klaar om met hun vakkennis en veel enthousiasme aan uw project te werken.

Erkend Kenteq leerbedrijf

Wij hechten een groot belang aan het vakkundig opleiden van vakmensen. Daarom biedt Lasmotec faciliteiten die nodig zijn voor leren en werken in de praktijk. Als erkend Kenteq leerbedrijf willen we vakmanschap, betrokkenheid en oog voor kwaliteit creëren bij onze leerlingen.

Menu