Lasmotec beschikt over 4 grote productiehallen in Surhuisterveen. Hier worden de materialen staal en RVS gescheiden van elkaar verwerkt waardoor wij een hoogwaardige kwaliteit van de producten kunnen garanderen.

Lasmotec: uw partner voor kaasbereidingsmachines

Lasmotec heeft jarenlange ervaring met nieuwbouw, revisie en onderhoud van diverse kaasbereidingsmachines in binnen- en buitenland. Voor de nieuwbouw van kaasbereidingsmachines werken wij nauw samen met Scherjon Dairy Equipment. Daarbij draagt Scherjon Dairy Equipment zorg voor de engineering van de machines en worden ze door ons geproduceerd en gemonteerd. Om de integratie in het productieproces op locatie optimaal en zo kort mogelijk te laten verlopen worden de machines in onze fabriek uitgebreid getest.

Als partner voor machinebouw denken wij met u mee

Wij ontwikkelen uw idee tot een concreet ontwerp dat geheel aansluit bij uw wensen. Onze expertise gebruiken wij om verbeteringen in het ontwerp in overleg met u door te voeren. Ook kijken we naar alternatieven om te beoordelen of we dezelfde kwaliteit voordeliger kunnen bouwen. Tijdens het gehele proces houden wij u uitvoerig van de vorderingen op de hoogte middels foto’s en mail. Ook bent u van harte welkom om bij ons in de werkplaats de vorderingen te volgen. Dankzij korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen en tussentijdse aanpassingen, indien mogelijk, adequaat doorvoeren.

Kaasbereidingsmachines: levering wereldwijd

Wij verzorgen de fabricage en montage van kaasfabrieken wereldwijd op diverse locaties, onder meer in België, Italië, Rusland, Oeganda, Mozambique, Macedonië, Letland, Egypte en Roemenië. Maar natuurlijk ook in ons eigen kaasland Nederland. Kijk hier voor meer informatie over Scherjon Dairy Equipment.

Aanpassing en uitbreiding van bestaande kaasbereidingsmachines

Wilt u uw huidige kaasbereidingsmachines aanpassen of uitbreiden? Wij denken graag met u mee om bestaande kaasbereidingsmachines aan te passen aan de nieuwste technieken.

Revisie en onderhoud

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw machines en het productieproces zo goed mogelijk storingsvrij te laten verlopen, adviseren wij u uw machines regelmatig door ons te laten onderhouden en indien nodig te laten reviseren.

Menu