Roestvaststaal kent als basismateriaal oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Lasmotec verwerkt dit materiaal in haar grote projecten, maar ook in de kleinste vormen is roestvaststaal uitstekend toepasbaar. Met de juiste machines en knowhow is roestvaststaal een prachtig product om te bewerken; het kan op elke maat en voor elke gewenste toepassing vervaardigd worden.

Lasmotec beschikt over jarenlange ervaring, een uitgebreide machinepark, de juiste gereedschappen en hoogwaardig roestvaststaal. In combinatie met onze expertise en creativiteit hebben wij alles in huis om uw producten van roestvaststaal vakkundig op maat te vervaardigen.

Maatwerk voor architecten, interieurbouwers en particulieren

In de loop der jaren hebben wij mooie en vooral unieke producten afgeleverd. Zo verwerken architecten en interieurbouwers graag roestvaststaal in hun ontwerpen en werken voor hun maatwerkprojecten met ons samen. Ook overige bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor zowel maatwerkprojecten van RVS als van staal. Wij denken in het hele proces van ontwerp tot uitvoering graag met u mee.

Onder andere voor zorginstellingen, winkeliers, interieurontwerpers, bedrijven, overheidsinstellingen, architecten en groothandelaars hebben we al vele unieke maatwerk producten mogen maken. Daarnaast hebben ook talloze particulieren hulp gehad of een uniek product verkregen via Lasmotec.

Menu