We have been allowed to cooperate with the project RFC SWITCH-Borculo. Lasmotec is well organized while still remaining dynamic enough to adjust according to the needs of large projects. Keywords for Lasmotec are Professional, Courteous and Adaptive. They are easy to work with a great balance of fun and professionalism.

My team and I enjoyed working with everyone in the Lasmotec organisation and we look forward to our next opportunity to do so again.
We see this as a long term relationship.

Complete Filtration Resources, Inc.

Tom Heinzen, VP – International Operations

Kloezen-De Boer Transport verzorgt al ruim 15 jaar het transport ten behoeve van diverse projecten in het binnen- en buitenland. Wij hebben het bedrijf leren kennen als goed georganiseerd met een goede en gemoedelijke werksfeer. De transporten zijn altijd tot in de puntjes voorbereid en afspraak is afspraak. We waarderen Lasmotec als trouwe klant waar we graag over de vloer komen.

Sinds kort hebben we een nieuwe oplegger in de huisstijl van Lasmotec. De oplegger is een unieke verschijning, echt een mooi geslaagd project!

Kloezen-De Boer Transport

Jan-Sjoerd Kloezen, Directeur

Lasmotec is een bedrijf dat met je meedenkt, snapt dat je hoge kwaliteit wilt hebben en er voor gaat om het eindproduct binnen de afgesproken tijd en specificaties te realiseren.

Als Yxion i.o.v. Friesland Campina hebben we samengewerkt met Lasmotec aan het Project Mountain en Project Switch voor Friesland Campina. Tijdens deze samenwerking heb we mogen ervaren dat de kennis van procesapparatuur, de hoge kwaliteit van het afgeleverde werk, flexibiliteit en het persoonlijk contact zonder meer de sterke punten van Lasmotec zijn.

Alle lassen die Lasmotec maakt voor een project worden geïnspecteerd door een daarvoor gecertificeerd bedrijf. Na een inspectie van meer dan 600 lassen is de verontwaardiging er nog steeds als er één las wordt afgekeurd. Prachtig! De lassers gaan voor een 100% score.

Yxion i.o.v. Friesland Campina

Pierre Veerman, Engineering Manager

Ruim 12 jaar werk ik samen met Lasmotec. Eerst in samenwerking met hun monteurs in de functie van servicemonteur en in de afgelopen 5 jaar in de functie van Projectmanager. We hebben samen gewerkt aan projecten voor o.a. Storteboom Kornhorn en voor diverse vestigingen van Friesland Campina voor koeltechnische projecten (Ammoniak).

Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met Lasmotec, het is zonder overdrijven een top las- en montagebedrijf. Ze zijn service gericht, komen afspraken na en leveren kwalitatief zeer goed werk af. En ook heel belangrijk: ze komen de vooraf afgestemde planning na.

GEA

Marco Hoeksema, Projectmanager

Dacapo is een van de leveranciers van RVS-halffabricaten voor Lasmotec en we werken al ruim 20 jaar samen aan diverse projecten. Friesland Campina Borculo is onder andere een project waar we samen aan gewerkt hebben. Lasmotec is een uitstekend Las- en Montagebedrijf met veel ervaring in de Foodsector. Er hangt een informele sfeer met prettige en vakkundige mensen. Het bedrijf denkt met je mee en levert kwalitatief goed werk.

Dacapo Stainless B.V.

Wiljan van Asten, Account manager

Lasmotec heeft onder andere een deel van het Martini Project in Bedum en het Pave Project in Leeuwarden voor Friesland Campina uitgevoerd. Lasmotec kenmerkt zich als betrouwbaar op Kwaliteit, Planning en Calculatie. Dit is terug te voeren op een gestructureerde aanpak welke begint bij de calculatie en vervolgens doorgevoerd wordt in de werkvoorbereiding en uitvoering.

Ik vind het een top club, echte eredivisie spelers. Met vakbekwaam en betrouwbaar personeel in zowel de leiding, werkvoorbereiding als in de uitvoering.

Friesland Campina

Jelte Smits, Project manager EPC

Scherjon Dairy Equipment werkt wereldwijd met Lasmotec samen aan projecten voor onze kaasmachines. Lasmotec is een bedrijf waar veel vakmanschap aanwezig is. Afspraak is afspraak, vakmanschap en flexibiliteit zijn kernwoorden die bij Lasmotec vanzelfsprekend zijn. Ze hebben aan één woord genoeg om te begrijpen wat er nodig is voor het project.

Ik ken Gerrit en Oebele al ruim 30 jaar. We zijn van dezelfde leeftijd. (Zou het daardoor komen dat we steeds vaker nostalgisch over het verleden praten…?)

Scherjon Dairy Equipment BV

Hielke en Johannes Scherjon, Directeur/eigenaar

MME verzorgt lasinspecties d.m.v. destructief en niet-destructief onderzoek. Wij werken sinds 2009 met Lasmotec samen en komen in beeld zodra het project waar Lasmotec aan werkt hoogwaardige materialen en lassen vereist. Dit zijn bijvoorbeeld projecten t.b.v. de petrochemie, hogedruk leidingen en ander kritiek leidingwerk. Voor deze projecten zijn hoogwaardige materialen en lassen vereist waarvoor wij de lasinspecties verzorgen.

MME werkt zowel in Surhuisterveen als op de diverse werklocaties van Lasmotec. Onze inspecteurs ervaren Lasmotec als een prettig professioneel bedrijf met een voortreffelijke kwaliteit van het laswerk. Er heerst een prettige sfeer met goed gemotiveerde medewerkers.

MME Group

Derkjan Beunk, Branch Manager

Het laatste project waar we samen aan hebben gewerkt is de grote leidingbrug voor Friesland Campina Gerkesklooster, maar onze samenwerking gaat zeker tot 10 jaar terug. Sterke punten van Lasmotec zijn hun betrouwbaarheid: afspraak is afspraak en de hoge kwaliteit van het geleverde werk. Ik ervaar mijn contacten met zowel de directie als de medewerkers als bijzonder goed. Ik kan Lasmotec zeker aanbevelen als een goede partij om opdrachten aan te verstrekken.

WNM

Wybren Nicolai, Directeur/eigenaar

Lasmotec is een bedrijf met vernieuwende ideeën dat met een nuchtere Friese houding veel voor elkaar krijgt. In het bedrijf staan de mensen centraal om een gezamenlijk doel te behalen. Start People werkt nu ruim 5 jaar samen op het gebied van personeel en wij waarderen de wijze waarop ze mensen in hun kracht zetten. Een prettig, betrouwbaar bedrijf!

Start People

Hieke Geurtsen, Vestigingsmanager

Als vertegenwoordiger van Friesland Non Ferro Metaal B.V. werk ik nu 10 jaar met Lasmotec samen. Ik bezoek Lasmotec ongeveer een maal per maand inzake relatiebeheer en offerte opvolging. Onze samenwerking betreft diverse toepassingsgebieden met betrekking tot het leveren van materiaal.

Kwaliteit, expertise en veelvuldigheid in mogelijkheden zijn sterke punten van Lasmotec. Bovendien is het een gezellige club mensen!

Friesland Non Ferro Metaal B.V.

Harry Hirsch, Vertegenwoordiger

Ruim 25 jaar werkt Lasmotec in opdracht voor GEA. Samen hebben we projecten voor o.a. A-ware, Friesland Campina, DOC en vele andere mogen uitvoeren. Lasmotec kenmerkt zich als een bedrijf dat hoge kwaliteit levert, gedreven is en waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. Een goede club mensen! Ik denk met name terug aan een project voor ijswaterinstallatie van 24 jaar geleden. Samen met Jappie, Oebele, Roel Wierda, Teak etc. een moeilijke klus klaren en toch wisten ze de humor er in te houden. (Vraag Jappie maar eens…)

GEA

Jos van Dam, Projectmanager

Menu